EGYPTEN

NY LOGGA PÅ FOTONA!
HÄR KOMMER BILDER FRÅN EGYPTEN!

FÖR JAG ÅKER TILL EGYPTEN


Fin huuund

Den här hunden gjorde min morgon för några dagar sen! Mysigt värre!

Shoppar man fint

shoppar man inte i Sverige.
Denna butik hittar du inte i Sverige, eller själva varumärket finns ju såklart i Sverige men just den affären på bilden, den hittar du inte på nån skitgata i Stockholm!

vänner

VÄNNER
Jag ska lära på min färd att vår gåtfulla värd är mycket stor den är svår att helt förstå inget brukar någonsin gå så som vi tror. Därför finns det vänner. Dom följer din väg ger dig stöd för varje steg när allting känns hopplöst behövs en vän. Vänner står stolta och ser hur man lär sig mer och mer Vänner är en själ som hör ihop som två träd med samma rot. När vänner kan ger dom svar!
Vad betyder vänner för dig?
(Anton, syns texten nu då?)

Det är en fotoblogg

Men bara för det är en fotoblogg så betyder de inte att jag inte får skriva eller hur?

Min helg var en riktigt bra helg faktiskt.
Lördagskvällen spenderades på söder på krogen "Stekpannan". En lagom halvflummig krog, kanske inget för dom personerna som ska bjuda/äta en finare middag. Det var trångt mellan borden och liten bar hade dom också. Storleken räknas inte men på en bar, nej då ska den vara stor! Men betyget blir iallafall 3/5 OFN.
Söndagskvällen spenderades med Sofia i flysta, riktigt kul och trevligt var det. Vi gick runt hela flysta tror jag iallafall. Och gissa hur många vi mötte? Inte en enda! Haha, och riktigt många Sålar hade hennes land också. Senare på kvällen så kom Andreas ut, dock lite väl sent för att träffa mig och Sofia, men men det är smällar man får ta.
Ungefär så här kommer det bli i min blogg. Kanske som en R-Bloggare men och andra sidan, jag bryr mig inte hehe. Idag ska jag till skolan och sen har jag miniligisterna! Men eftersom det är en fotoblogg så måste jag säga att jag inte uppdaterar varje dag ÄN iallafall! Ännu mindre blir det under lovet för vet ni ?


PÅ FREDAG ÅKER JAG TILL EGYPTEN!!!!!!!!! :D

lite bättre


I saw the light


Ljusstake hos moster och morbror!

Naturfoton


En mycket fin kyrka på landet!


Grannarna på landets trädsak haha vet inte exakt.


Landet i Hälsingland! På bilden syns husen : "Eriks" "Hebre" och "Stugan".

Sorry;)


ska bli en bättre fotobloggare men men lite senare idag kanske de kommer bilder vem vet?

Före / Efter

Jämför denna med de inlägget nedan. Tänk vad lite ljusförbättring kan förbättra!

.


.


Modell : Cornelia

Gamla bilder

Här kommer lite bilder på premiärdagen för den här bloggen som du kanske inte har sett innan. (Dom flesta bilderna är tagna under april om jag minns rätt)
HEADERN ÄR INTE FÖR ATT STANNA

Godmorgon. Ett premiärinlägg? Nej men i praktiken blir det ju det. I alla fall så är det här jag kommer lägga upp mina bilder därav namnet "ofn-foto". Headern är under uppbyggnad! Men stå ut, på söndag bör allt vara klart!


5

5

4

4

3

3

2

2

1

1

Välkommen till min nya blogg!