taskig service

du går in på ett fik, lunchställe och ska äta lunch. Bordet är inte avplockat (de förstår jag att man inte alltid hinner) vi ber snällt någon göra vårt bord rent. Blir bemött med "de hade ni kunnat gjort själva". Förstår man inte att städning på ett lunchställe är service? Det är inte värsta grejen men vill jag ha taskig service, smuligt och disk på mitt bord då går vi väl till mc donalds?

ett sms från länge sen

Ja nu undrar ni säkert vad frågan var va ;)?
(Ni som inte märker så står det 118118 som avsändare)

FUCK OFF

Är på elakt humör idag så back off


SL

Monica på SL centralen är D*M i huvude Fick inte gå in med cyklar på bussen (trots de står på en viss hemsida inte sls hemsida dock att man får). Och vad hade 2 cyklar gjort på en nästan tom buss?

När jag snällt sa Om vi blir rånade eller något händer är du, sl och dina chefer ansvariga sa hon blankt ne. Vad är SL för skitföretag egentligen? De kanske satt 10 pers (sammanlagt) på bussen, och jag å Emma fick inte gå in med våra cyklar :S. SL är ett skitföretag som inte är mån om ungdomar. Nu gick det ju bra, vi blev inte rånade. Men tänk om? Som sagt SL är ett skitföretag som inte alls bryr sig om oss unga, medelålders eller äldre. Dom bryr sig bara om en sak.


Att göra livet lite svårare för oss resenärer.

Once upon a time it were...

HITTAR INTE MITT MINNESKORT -.-! Aja, det löser sig. Verkar vara ledig från jobbet i helgen för dom har inte gett mig schemat än. Najz.

Once upon a time...


Soffi is good =)


Me and Moa in the garden

Godmorgon!

nu undrar ni väl vad jag gör uppe. Men nu är det såhär att jag ska till jobbet och smila åt skitungar och skit jobbiga föräldrar och snälla föräldrar! =)! De blir najs. Men ska jag åka pendel å byta till buss eller köra buss hela vägen? eller varför inte taxi..

Impulsköp

Idag har jag impulsköpt en ny mobil ;)! Inte så himla dyr den kostade bara 1000:- Vilket är sjukt billigt för en mobil. Nu tänker väl dom flesta "varför köpte han en billig mobil" Ja varför? Jo för jag dels inte kommer ha den så himla länge endast till augusti/september iår så varför köpa en svindyr då för? Sen för att jag tröttnar så otroligt fort på mina mobiler. Men iallafall, har inte allas nummer men några har jag så smsa mig dem (samma nummer och ett nytt så vill ni ha mitt nya nummer smsa det gamla så får ni).


IP: 90.130.234.138 Du är...

anmäld, dock tar det ca 2 - 6 veckor innan åklagaren skickar ut anmälan till dig så du vet. Men vi vet vem du är jag vet snart, min advokat vet snart, så räkna med att behöva betala skadestånd! Varför jag skriver snart är för att vi har anmält kommentaren samt ipadressen!


Lite påskbilder :

Mer bilder kommer senare nu kommer bilen och hämtar mig! Ciao

Foto är min grej!

RSS 2.0