Snart blir det

Vid halv elva ska jag åka och träna så hoppas jag får med mig Julia också. Om inte får jag träna själv vilket är mindre kul. Vet inte om jag vill ta med mig kameran och fota.. Men det vore ju riktigt trevligt med nya bilder..

RIP GUSTAV HANNU

Nedan är ett foto jag tog för länge sen, det är på ljus. Ljus som man tänder när någon dött igår dog Gustav Hannu, 16 år. Jag vet inte vem det är men har bekanta som gör så vila i frid. Ljust nu sitter jag med ett tänt ljus vid min sida och tänker på hans familj, hur oväntat det blev och deras framtid. Han dog av en misslyckad operation.


Mysig kväll hos Anna med dom bästa!Hemma från en sjukt mysig spontan kväll hos Anna med Mikaela, Emma, Jeanette, Anna (såklart) och Niklas. Dom bästa helt enkelt. vi såg :


Sjukt kul film haha, ett måste.Smått och gott

Igår var föräldrarna på dåligt humör och då är det alltid bra att ge dem presenter. Faktiskt är jag lika som dem, sen är ju presenter alltid roligt att få. Eller hur?


En gammal goding från förut. Huvudmassage, vill ni köpa så har jag för mig att lagerhaus hade sjukt billiga =)

Tänk på miljön?

Jag la till lite kontraster och ändrade lite i färgskalorna men jag har inte lagt till färg (målat dit åså). Och bilden ändrade bara dom molnen som blev svarta. Ganska coolt tycker jag men man börjar också tänka till på hur man behandlar miljön. En riktig miljökämpe är Cornelia henne kan vi lära mycket av! You go Cornelia! =)

MISSA INTE =)


Mirelle är grym!

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1365056647012&ref=nf 
LYSSNA PÅ LÅTEN SJUKT BRA!

här har vi stjärnan! =)

-!-

På torsdag kommer lönen och på fredag kommer studiebidraget. Kan det bli bättre? Nepp! Dock kommer jag spendera mina pengar denna månad på äta ute, shopping och annat sjukt onödigt. Kanske ska jag försöka bli mer ekonomisk.. Aja det löser sig
Vad ska man säga? Shoppar inte jag så shoppar syster min som var hemma idag eller "hemma". Ni ser ju själva!

PERFEKT!

Kamerans batteri är fullt, vilket innebär att jag MÅSTE fota! Och jag vet att ni gillar mina foton så då är det solklart värt det. Nu ska jag fixa mig och gå en härlig prommenad till praktiken.

Johan på bilden!

Ciao

härlig kvalité

massa roligt har kommit in på praktiken idag! Nu sitter jag och väntar tills Simpsons börjar 20.00 och sen ska jag se på 5an 21.00 och eftersom jag är sjukt trött på vädret så ska jag gå i ide lagom till programmet på kanal 5!

skriverMänniskovärde

Väldigt många personer får omedvetet ett lägre människovärde för man kanske är på ett annorlunda sätt, kanske inte har samma musiksmak eller kanske ser ut på ett annorlunda sätt.

Med lägre värde menar jag toleransen mot kränkande behandling. Det är mer ”okej” att kränka den som har ett lägre människovärde i dina ögon, än att kränka den du älskar, din vän eller den du ser upp till. Där ser man en helt annan toleransnivå för kränkande behandling. Eller brukar du titta snett på dem du älskar? Brukar du ignorera och behandla dem du älskar som luft? Brukar du få folk du älskar att känna sig rädda, ensamma, tomma och värde­lösa? Nej! Jag personligen tror inte det i alla fall. Jag hoppas inte det heller.

Genom att få folk att känna sig utlämnade, ensamma, rädda och tomma så får man med sig massor av personer att tycka samma sak. Man får med sig sina vänner, sin familj, vänners vänner och väldigt ofta, oftare än man tror så får man också med sig den man utsätter för kränkande behandling, den personens vänner, att tycka samma sak som man själv tycker. Det är inte bara den som kränker som gör fel. Den som inte gör något tror oftast att den inte gör något fel, den stod ju bara där och tittade på. Det stämmer inte, den per­sonen gör fel gen­om att inte stoppa det hela eller försöka hjälpa den kränkta personen. Det kan räcka med att säga ” Men ge er”.

Och var händer allt det här? Jo överallt. Det händer i ditt hem, din skola, på din arbets­plats och på fester, alltså överallt. Kanske är det inte alltid medvetet att göra på det här sättet. Men vi alla har ett ansvar att göra något åt det här innan allt det här går för långt. Alla har ett val, ett val som kanske förändrar en människas liv. Kanske till och med räddar ett liv. Bara för dina vänner tycker som de gör behöver du inte alls tycka samma sak.

”Det är ett litet steg för människan och ett jättekliv för mänskligheten.”
Neil Armstrong
Oskar Frykberg Nordén


Canon eos 20D + Canon eos 5D


Ja, det finns väl inga perfekta personer. Men kanske är det just perfekt? Och vad menas med perfekt? Ordet perfekt är väldigt olika för alla. Perfekt kan betyda, snäll, snobb, geek, underbar, hemsk, elak? För ibland tycker man det är olika för ingenting är lika för alla. Från min synvinkel anser jag iallafall att perfekt betyder när någon är människa nog att stå för det den gjort och be om ursäkt och förbättra sig. Det är perfekt för mig i en vänskapsrelation om någon gjort nått mindre bra. Men perfekt betyder också att jag har ett perfekt liv med underbara vänner, en bra församling (st thomas) som jag känner mig välkommen i.
När man bråkar med någon säger man alltid (om det är en själv som gjort fel) ingen är perfekt, men som mottagare att lyssna på det fungerar ju inte för perfekt betyder inte alls samma sak för dig som för mig? Men det är inget man tänker på direkt. Ordet perfekt är väl missförståndelsens ord.


helgens roligaste:
Jag får ta över pappas canon eos 20 D och pappa köper en ny canon eos 5D !! Wiho!


skola - en lektion

Nu har man en lektion sen slutar jag iallafall för dagen. Vad ska jag spendera resten av dagen med? Fota? Lite inne på att ta med kameran och fota innan jag drar till psykologen, men orkar man? Kanske.
Ahapp, nu måste jag börja fixa mig inför skolan! :)

TRÖTTSjukt trött. Men ska man klaga? NEJ! Livet är ändå trots min trötthet sjukt bra och jag älskar livet! :D


klockrent

"haha"


Fin stämning på jobbet!Ja, denna stämning kanske man inte vill ha på jobbet men vissa har det :).

gulligt


Som ni ser står det :
Gymnasiebiblioteket säljer nu ut gamla tidningar och tidskrifter till ett pris av 2 kronor!

haha skojjar dom eller? Vill man ha en tidning köper man den till fullt pris när den är ny! Inte när den är gammal tråkig, och överanvänd! Nej fyfan!

Nu blir det skola med härliga lektioner som :
Svenska med annie = facebook.com ;)
Matte med senila janne = prov och rita :P
Idrott med vår lärare mats som mer än gärna berättar historier = inte så mycket idrott melike!!!! :D

flygbiljetter

Nu är the tickets bokade! Och ni vill gärna veta var va? Men de får ni inte :)

Längtar!

SMOKE?


Med denna bild uppmanar jag inte folk att röka!


ikväll blir det sofia =) Föräldrarna har köpt dunk och vinflaskor så har jag tur kan jag fördricka lite innan :)!

-

This was perhaps not my game to win because I have no success to win it

Detta var kanske inte mitt spel att vinna för jag har ingen framgång att vinna det.

3 bilder

Skitsur blir jag ju när den fjärde bilden inte vill laddas upp, aja den kommer imorn :)!


min nya träningskompis

Har fixat mig en ny träningskompis som är ute efter gymmet inte gruppträningarna (som inte ger så jättemycket). Så det känns verkligen hur pepp som helst attt gymma nu när vi har kul på gymmet och båda pushar varandra. Jag personligen lägger inte av lika lätt för jag vill vara bäst av oss två. Det vill även Julia så det är en asbra peppande kompis att ha med sig på gymmet. Vad säger vi, den som håller ut längst och regelbundast (heter det så?) får ett pris typ en morot haha!
Vi får se hur länge denna gymkompis står ut haha, relativt länge har vi iallafall lovat och vi praktiserar ju tillsammans också så på måndag ska vi vara på gymmet 07:30 :D! Astrevligt verkligen. Detta är något jag uppmanar folk till, träna!


Juliano =)


Stort frågetecken ?


Ja den stora frågan är vad får man skriva egentligen i sin blogg, dagböcker, på internet mm.

I stort sätt får man skriva vad man vill! Sålänge man inte kränker en folkgrupp, individ, orginationer mm. För då hänger du inte ut dem. Sen om personerna som läser det tolkar och analyserar och har sina funderingar och har förslag på vad man menar spelar inte så himla stor roll. För jag har lagen på min sida.

Sen är det inte alltid lämpligt att skriva vissa saker (Jag uppmanar inte folk att hänga ut saker nu för det är fel! Men ibland måste man få skriva av sig och sanningen kommer alltid fram tillslut.).
Hela ens liv stöter man på personer, texter, filmer ja vem vet vad? Hur ska man klara av vissa kriser egentligen? Jo genom att ha personer i sin närhet som stannar upp en och säger "Du, nu gör du det här lite tokigt varför gör du så?" stör du dig på en persons beteénde? Låt den veta det säg nått i stil med "Du, jag vill bara säga det här men jag stör mig på när du alltid te.x tar sista kakan".

Då ger du personen du stör dig på eller som gör saker lite tokigt en helt ärlig chans att förbättra sig och rätta till. Alla är värda en andra chans efter en förändring anser iallafall jag! Personligen ger jag alltid folk andra chanser för jag vet att alla kan förbättra sig och ibland får man acceptera att personen svär hela tiden eller att den tar sista kakan för det gör inte personen till en sämre person. Din väns handlingar är inte din vän men det påverkar. Man kan inte ändra på sina vänner och ännu mindre gå in med inställningen "leta fel!".

Nu blev det lite för pedagogiskt känner jag och jag borde sova!

När beställde jag detta? :O


kul, nordeakort IGEN. Asså jag har verkligen inte ens beställt detta! Aja 3 kort i fickan haha

Till er som misstolkade

Mitt inlägg om alkohol misstolkades otroligt starkt. Vilket jag får be om ursäkt för. Jag menade inte och jag ville inte uppmana personer att dricka alkohol. Nu tolkades inlägget så och jag tog bort det och understrycker att jag inte uppmanar personer att dricka alkohol!


!!!!!!!Ni måste verkligen skämta? 36 olyckor på 5 timmar i Skåne. Kul snöovädret kommer in inatt (om jag läste rätt). Lixom vi behöver ju verkligen mer snö, mer förseningar och mer klagande personer tack vara vädret. Så går det när alla har klagat "ingen snö, ingen snö!" Se NU kom allt lixom. Ge oss vår och sommar istället! (snälla?). Tur att jag köpte en fjällräven för den har verkligen räddat denna vinter (som ännu inte är över)!

 

 

 


hah random


hard work

idag var det sjukt chill. Fick gå hem efter 3 timmar för det fanns inget och göra. Antagligen eftersom jag stannade kvar en timme igår och jobbade effektivt för då fick jag upp dom sista lådorna (tror jag) ^^ så aa det var lugnt idag. Skulle gymmat men nej var hemma och lyssnade på musik istället haha.


Jag är trött på :

Jag är trött på :
Praktiken
För att jag alltid får dra historian om raster hit å dit vilket man inte orkar så mycket.
Sveriges väder
SKITKALLT! Har alltid sagt och säger det igen, Sverigeland suger.


RSS 2.0