summer


Back to work and do some money!


Nu blir det jobb sen typ utgång om man har tur :)! Fast jag ska jobba imorgon så jag får väl tänka på saken =)! Adios pappa kör mig om en halvtimme :)!

Showdown

Jag längtar till landet!

(eriks är ett hus vi har döpt efter en släkting som hette Erik och bodde där typ). Allt som allt är det 7 hus varav 2 har mammas moster å hennes man :)!

Hejpådig


Gud finns eller finns Gud inte.Vem försökte jag lura egentligen. Jag litade väl för mycket på ett allmänt företag, där jag inte ens är välkommen. Varför? För jag är stark och säger ifrån och det får jag skit för. Det är djupa sår som sitter i mig, ett ställe som betydde så otroligt mycket och som är så otroligt bra och var för mig iallafall och är för väldigt många, att de verkligen kunde såra en person så otroligt mycket. Ja det skrämmer mig. Tänker inte nämna typ av företag men antagligen förstår dem flesta. För det är kul att bara jag säger ifrån när jag ser ett dåligt arbetssätt. Och nu tror väl hälften att de handlar om att gucci har flyttat hahah.. Om det vore så enkelt iallafall.
När jag försöker så går det inte. Men tiden läker väl alla sår som vanligt. Förlåt men jag mår inte bra psykiskt av det här så om ni mot förmodan skulle förstå, fråga mig inte varför jag skrev utan vad som fick mig att skriva och döm mig inte för jag har mina anledningar.

Skitkul familj.

Blir så jävla trött när 50+ are hugger varandra i ryggen! Väx upp och inse att vi iallafall gör rätt för vi vet iallafall hur man beteér sig. Helt jävla sjukt faktiskt att både jag och min syster förstår medans vissa andra inte gör det. Helt sjukt usch, vet inte vad jag gör om jag ser er mer.


Tralaland

Kunde ju inte låta bli att köpa detta eller hur?? :D Den översta är en sparbössa och den nedersta är en mapp. Nu vet ni =)

RSS 2.0