hähä


kul med webben

Bara jag (tror jag) som tycker den understa bilden är roligast!

Ny dator checkar in =)

Jag älskar att få saker som ni kanske har märkt. Och den här har försäkring så jag kan vara hur klantig som helst. Jag kan lägga den i snön å få en ny imorgon tack försäkring haha. Perfekt foto och blogg och skoldator verkligen! :D Tack pappsen som verkligen bryr sig om mig.. eller... aja =)
NY DATOR!!! :-D

Igår gick min dator sönder som ni kanske har fått höra haha.
Idag lyckades jag få pappa att köpa en till mig, så tack pappa! Ska bara ordna allt sen ska jag lägga upp lite nya foton och bilder på datorn ! ;) Imorn är det praktik!! :D Galet trevligt!

PRAKTIK DAG 2 (igår)Jag och Julia startade en egen kampanj (och höjde därför priset med 10 kr senare) kampanjen heter "OskarochJuliafikarast" (detta kom jag på nu!)


Kunden märker inte att man höjt priset ;) eller? haha...


Hello Kitty, to Juliano =)


Juliano =)


MUFFINS!

Jag gör historia, och det är jag bäst på!

Well. HELLO!
Livet är underbart, inga nya bilder dock, men jag lovar jag kommer fota produkter i butiken. Vilket min chef har sagt att det är kulom jag gör.

Praktiken är helt ok, det roligaste är att det blev kind of reuniun med Julia som jag gick i samma klass i  åttan med! Superkul faktiskt :D. vi har galet kul på praktiken. Om en kvart ska jag bege mig till bussen och storshoppa på LIDL! Haha so not me men anyway sånt händer eller? JA det gör det!Vadå inga nya bilder:P Ingen logga men fortfarande copyright 2010 ©


Jag kommer tillbaka, vänta bara

ja, vad ska man säga egentligen? Jag har det sjukt stressigt just nu så därför har jag tvingats lägga kameran åt sidan ett tag. Men nu när jag väl bloggar kan jag berätta att imorn börjar jag på Lagerhaus 10.00 - 17.00 och kommer jobba där varje måndag och varje tisdag i ca 5 månader. Galet kul kommer det bli iallafall. Har jag tur så få jag använda mina fotokunskaper på jobbet!
Vill du ha mitt Dolce Gabbana skärp? Aldrig använt och vill inte ha det skärpet. Maila till oskarfrykberg@hotmail.com annars så slänger jag det :)!

you suck!

Amerikanska flaggan.
Syrran hyrde och vem får lämna tillbaka? Jo jag.

Glas.
Härskarteknik, sjukt bra faktiskt! Beställ den!
Och sist men inte minst, mina tavlor på Frihetsgudinnan och på valutan dollar.

If today was your last day

Allt är upp och ned just nu. Därför orkar jag inte göra klart min design, uppdatera eller nått här.

Bilden heter Om idag var din sista dag, då skulle inte pappret vara tomt

Uppdatering

Håller på med ny design så därför uppdaterar jag inte lika mycket och vemfan vill gå ut i den här kylan! :O

Lalaland


2010 blir ett bra år!


chillnation

Nu ligger jag i min säng och försöker sova, inte för det går så himla bra.. Imorgon ska jag chilla med Ida, José och kanske dig?:) Bara att höra av er om ni vill hänga med oss! Vi ska chilla galet, film pizza och ja vem vet vad :p! Varför det är onödiga smilisar som bara gör texten jobbig att läsa är för jag bloggar från mobilen hähä! Med tanke på mitt nya träningsschema måste jag verkligen sova nu! Godnatt, vi kanske ses imorn?:)

1 januari

Tess, José, jag, Matilda, Sofie, Oliwia och Willy
José and me
josé, me and oliwia ;)

ljus


Galet naiz!

Igår vare fest hos José och Willy! Galet var det. Har inga bilder mer än den här ÄN . Hemma riktigt trött och jävligt bakis, men det var värt det :) !


Den här spelades väldigt många gånger haha en skön remix!

RSS 2.0