Trött på det här

Vill hem NU! Är redan trött på landet efter 2 nätter. Vad kan man göra här? Shoppa - nej för de finns inga butiker, jobba - ja de kan jag med tanke på att jag jobbar från datorn med projektet så det går. Annars solar och spelar data är det enda jag gör. Hemma i Stockholm är det fester, jobb, middagar med vänner, shopping, mm. Alltså här finns ingenting att göra aja -.-... Ibland vill jag att jobbet ska ringa och säga "vi hämtar dig du behövs NU!" haha, önskedrömma kan man ju!
Vad är det här?!

Den 17 juli eller den 18 Juli är osäkert åker jag ner till Stockholm från landet för jag har jobb att sköta. Men tror ni det finns första klass på tågen då?! Nej inte ett enda direkt tåg (utan byte alltså) med första klass finns. Why! Vill inte ha byten för att då kanske man missar andra tåget vilket jag har varit med om förut... Inte kul.. Aja nu är det midsommar men jag lär få åka en äcklig buss ner från landet till Stockholm.. KUL!

<3

Nu ska jag snart åka till jobbet, mitt jobb är helt okej.. Lite trött för jag kan allt nästan nu och får inte bättre timlön. Men det får man förhoppningsvis snart! Aja, vill inte vara en bitter person men ibland undrar jag om jag verkligen borde jobba där jag jobbar. Vet inte varför faktiskt men jag trivs sjukt bra åså inte det. Men jag vet inte gillar cheferna och stället och trivs med dem jag jobbar med? Så då är det ju bra!

Syster student 2010 9 juni ♥

Jobb


min förra veckopeng asså pappa ger mig alltid dollar -.-.
Aja nu blir det jobb =)

RSS 2.0