Vatten
före / efter


(klicka på bilden)


4 veckor kvar

Imorgon är det första advent!

Jullampan uppe!TRYCK F5

tryck f5 om du inte ser den nya designen!

Rubriklös
Haha?

de här fotot verkar beröra många. Självklart finns den i Sverige men i Finland är iallafall kortet taget. End of story, åk dit se själva! Tro mig jag vet att dom har butiker i Sverige också! :)

ÅkeshovIM BACK!

Tja! Nu är jag tillbaka igen på bloggfronten. Dock orkar jag inte lägga in i olika kategorier i helgen. Men till veckan som kommer så kommer jag ändra : design, börja lägga in i olika mappar/kategorier och uppdatera mer.Dom här är mina bästisar

De gör så otroligt ont i vänster arm.. aja tack för att piller finns tack!Egypten


Egypten


jag kan min sak!


Lite outfits haha bara för att jag hatar vissa läsare =).
Senare idag kommer egyptenbilder oululu:D

look of today

Idag ser jag ut så här (ovan på bilden) och jag bryter en av mina regler för bloggen. Inget personligt, inga bilder på mig.. Men allt ska jag också få visa mitt riktiga jag eller? Skit samma, min foto blogg jag bestämmer. Haha, så länge det finns ett foto med ! I Egypten var det super trevligt, bra service, god mat och extremt roligt folk. Speciellt Mika eller vad han nu kallades sig, även PiPo var kul haha. Mer om det sen.
Dagen ser ut såhär:
Skola 11:20 - 15:40
Miniligan (om jag orkar*) 16.00 - 18:30
Den övriga veckan bjuder på två härliga sjukhusbesök!!

klassen som är lite bättre =)


Vi är få för vi alla tillhör eliten. Vilket innebär att vi inte behöver ha som *host*blackebergsgymnassium*host* klasser på 30 + ! För i våra klasser pfft, det var verkligen tufft svårt att komma in ;) eller?

RSS 2.0