Trevlig fredagskväll!
Jag och Cissi ;)

Peter som uppträdde sjukt bra ;) skumpasprutandet nice ;).

Ikväll kör vi all in!

1 ÅR ENTOURAGE GRATTIS!

friday is good


Äntligen är det fredag! Fan va jag längtat! Men jag längtar också till Imorgon då klubben the one and only fyller 1 ÅR! Grattis!

Va gör du ikväll, ;)? Inte sitter du väl hemma när stureplans kungen Peter08 showar upp sig på Stockholms Nattklubb Entourage ;)?


S.W.A.T - JAKOBSBERGJa, såg ni sånna här i närheten av Jakobsberg idag? Inte så konstigt när Jag har utvecklingssamtal då är de alltid krig. Nej inte riktigt (för er som tog advokatbilden på allvar så var de ett skämt)(denna också). Mötet gick bra är dock skitsur men aa de gick helt okej. Ikväll = promenad.


Ge mig julafton

Vill fan ha julafton NU!


Utvecklingssamtal då!

Ja idag har jag utvecklingssamtal med min pappa och min mentor. Som ni vet sen tidigare inlägg är dom dumma i huvudet och gör inte det dom lovat och ska göra. Så jag hoppas på att de blir bra möte annars rullar såklart pappas advokatmaffia in och stämmer dem, vad annars liksom.


Här har vi dem :).
Så skolan make dady proud!

snart lov


Godmorgon :)!
Nu är det tisdag 1 timmes resväg - en timmes lektion för att sen åka till St Görans Sjukhus och kolla händerna.

Fett onödigt men de är iallafall en lektion..

Vill till landet på höstlovet!

Karriärbyte - HTS Gymnasiet ETT SKÄMTJag provar ofta olika brancher för att se vilken jag trivs bäst med, jag har gjort det mesta nu men inte donken. Nu ser ja framemot att slita som ett djur och jobba på donken!HTS-Gymnasiet är den skolan jag går på. HTS står för Handel tjänster och service, komiskt eller ni vet kansk inte? De dom gör på den skolan är dels tjänar pengar på elever som måste gå kvar, tjänster nja de gör iallafall mig en otjänst när dom inte ger mig någon info sen får jag IG i typ 8 kurser, Service aa nja inte rikitigt eller jag vet inte kallar ni det service att inte informera å göra sitt jobb?
Nämner skolan inte vilka av skolans personal som sysslar med detta så har inte gjort något dumt ;) tryckfrihetslagen u knowe ;) lite har jag lärt mig!

Så va ni än gör 96or som söker, SÖK INTE HIT.
Im back!

Nu är jag tillbaka, kommer satsa på foto, utelivet och mitt nya jobb!
Massor har hänt sen sist, men jag behåller samma blogg, nedanför ser ni en video för Nattklubb Entourage som firar 1år den 29/10 2011, mer info kommer snart men ser ni mig i videon ;)???


 

Oskar Frykberg och Anders Axdal

Linda Engert och jag Oskar Frykberg

Standard


RSS 2.0