imorgon

Nu är jag hemma från Engelen som ligger i Gamla Stan. Där serverades det skagen toast till förrätt, ytterfläskfilé med potatisgratäng till varmrätt och vit och mörk chokladmousse. Om det var gott? Det var super gott faktiskt.

Tog denna innan vi gick mot Engelen. Nu är jag iallafall hemma! =)

i like it blue


Älskar mina hörlurar haha!


När jag valde färg på hörlurarna så tog jag såklart blå, är man moderat så är man eller hur? De höll helt ärligt säljaren med på!Den här bilden och hörlurarna är tagna på min säng och därför fick jag det så svart i bakgrunden på alla bilder. Men på kniven jag råkade ta med mig från praktiken (som får tbx den på måndag de är ingen big deal) så ville jag inte ta bort kudden (jag gjorde svartvit) för då blir bilden lite tråkig nu är den mer spännande.

nice kombo...
Pappa är hemma, -.-?
De här fick jag nu eftersom han inte packat upp alla presenter än. Men muggen, visst är den asball? Nu blir det snart jobb jobb jobb, vi hörs sen!

inte varit sjuk..

Har inte varit sjuk en enda dag sen början av årskurs 9. Nu smällde det till, dagen efter min egen födelsedag. På en praktikdag. På gymnasiet. Sjukt synd är det men vad kan jag göra? Imorgon hoppas jag att jag är frisk och kan gå till skolan. Eller, jag måste det. Kommer inte klara av att vara hemma, vad kan man göra hemma lixom.

Typ såhär känner jag mig nu.

17 år idag då.

Rolig födelsedag? Nja, helt okej. Fick gå hem från praktiken för jag mådde sjukt illa. Haha jag börjar bli som en bekant till mig. Men iallafall, jag fick pengar (såklart, hela mitt liv handlar om pengar eller... hmm..), parfym, vax till håret, kläder och en resa till obestämt land. Det är typ awsome. Fotar och lägger upp allt imorgon kväll. Måste lixom sova nu för de finns en liten chans att jag kan gå till praktiken imorgon. Men stort tack till alla som grattat mig på sms, telefonsamtal, facebook eller alla tre haha! Tack.37 timmar tralala =)

Nu blir det jobb till 21.00 ikväll det blir bra. Efter idag har jag jobbat 37 timmar den här månaden sammanlagt. Sjukt bra nästa månad viiiiisst =)?


När jag saknar dig som mest...
Kan ingen få mig att förstå vem ger mig mod att lämna sorgen från igår
Lämnar du mig kommer jag aldrig hitta rätt så lova mig stt stanna kvar Om vi bara visste vilken väg vi skulle gå...

SLÄKTEN ÄR VÄRST

INLÄGGET RADERAT


gulligt med kändisar?

Visst är det gulligt med kändisar på jobbet. Men idag kändes det verkligen som att allt gick över styr, lunchen fick jag 18.00 för varför? Allt krockade och allt skulle vara perfekt för kändisarna. Hmm kul? Nej, men vad ska man göra. Borde sova, ska upp om 8 timmar och jobba på Lagerhaus men men.. Mitt liv är skola, praktik och jobb kul.
Välkommen tillbaka....

I miss it

JAG SAKNAR EGYPTEN SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR MYCKET!

så har jag sett ut =)

Det roliga med mig är att jag ALLTID går tillbaka till gamla frisyrer. Vette fan vilken som är snyggast aja =)


Vad betyder vår för dig?

Vår för mig betyder iallafall att man ser äldre personer sitta ute på en parkbänk och skvallra till sin närmaste väninna som lovat att inget säga om hur dom har det hemma medans alla som går förbi förstår att inte kommer den äldre tanten vara tyst. När man hör fåglar sjunga och små barn som gråter för dom ramlat och slagit sig. Och inte minst solen. Solen gör ju hela känslan för då kan man gå utan jacka och olika tillbehör, det är perfekt. Då är det vår. Vad betyder vår för dig?

Då är detr vår

tralalaland

imorgon ska jag träna tror jag trots att jag är sjuk. Med vem vet jag inte riktigt men det löser sig jag har inget emot att gå själv heller för den delen. Gulligt att jag blir sjuk när jag har sjukt mycket just nu, jag måste bli frisk!! Men det löser sig..

Detta gäller fortfarande

Detta kommer komma upp här snarast när jag har tid till det.
Även fast det inte stått på nån vecka så är det samma regler, tufft.Igår hade jag en sjukt trevlig och rolig praktikdag, jag typ älskar min praktik.


Nu ska jag köpa cigg och åka till skolan så ciao.

diss till er

 

Det finns folk som sjukt gärna åker med er, men tydligen får man inte ha ett jobb och behöva åka typ halv åtta hemifrån (från min station) då får man gå eller åka 30 minuter innan. Sjukt.

Nu ska jag till jobbet som sagt=)!

Juste, svar till denna "anna" välkommen att säga vem du egentligen är och stå för det du tycker. Ska vi se om du vågar säga grejerna ansikte till ansikte? Skulle inte tro det =).

Fingerprint

jag må vara lat. Men den här saken gör att jag bara behöver dra mitt finger på den så slipper jag skriva användarnamn, lösen på alla möjliga ställen för det är redan installerat! Awsome!
Nu funderar jag på att gå till konsum och köpa glass.. men är osäker haha.

Mer bilder från Alvik =)
Bilder från dagen

Var i Alvik en timme tidigare än jag behövde för jag ville fota. Där i Alvik träffade jag Petra och vi fikade på Coffehous by George ;). Sjukt trevligt var det. Kvällen är öppen för allt ungefär!
Good citat

Vänlighet är ett språk som den döve kan höra och ett språk den stumme kan tala


Inte den finaste bilden men jag orkar inte bry mig! :)

tralalaland

Svar till den här "anna" som tycker att min blogg suger: Läs den inte då :)! Du läser säkert det här och då finns det ju iallafall något som lockar dig hit höhö! Pucko.Canon EOS 1000D
55 - 250 mm Canon orginalCanon EOS 1000D
55 - 250 mm Canon orginal

TAKRAS!

Igår natt rasade inte taket men snön på taket. Igår eftermiddag rasade grannens.


Påväg att rasa


En liten bit har rasat. När allt kom så hördes det som ett litet bombnedslag.. Aja jag suger på att förklara men hoppas ni fattar annars suck to be you!


RSS 2.0